Nim L´hombre klub
Forside

Bestyrelsen

 

Nim L´hombreklub blev i 1954 stiftet af bl.a.: Kristian Pedersen, Henry Sørensen, Anton Knudsen, Peter Troelsen og Rasmus ”Slagter”. Klubben startede første sæson med 4 hold – 16 mænd – som mødtes hos bageren en aften om ugen for at få sig et slag kort. Alle skulle den første spilleaften medbringe 2 brugte spil kort, så man havde kort til at spille med.

Efter et par år blev klubben udvidet til 6 hold. Men det gav problemer, da der kun var plads til 4 borde hos bageren. Hvad gør man så??? Man lader 4 hold spille hos bageren og 2 hold på den anden side af gaden hos Troelsen. Kortene blev så pakket sammen og bragt fra det sted til det andet. Denne løsning gjorde man kun brug af en sæson, da man derefter begyndte at spille i forsamlingshuset, hvilket man har gjort siden.

Bestyrelsen bestod i 1954 af: Formand Rasmus ”Slagter”, turneringsleder Anton Knudsen og kasserer Frode Rasmussen. 

I 1955/1956 startede man med at spille venskabsturneringer med de andre ”lokale” klubber, Brædstrup og Horsens og senere også med Stilling og Nordre. Der spilles stadig med Brædstrup og i alle årene har pokalen vandret mellem Nim og Brædstrup og står i øjeblikket i Brædstrup. 

I sæsonen 1970/1971 begyndte de første kvinder i klubben og er i dag en af de klubber, hvor der spiller flest kvinder (pt 15 ud af 83 medlemmer). Klubben er siden 1970 vokset støt og er nu med sine 83 medlemmer en af landets største klubber.

 

 

Klubbens medlemmer mødes hver torsdag i Nim forsamlingshus. Medlemsancienniteten for nuværende medlemmer går tilbage til 1961 og frem til 2009. Sæsonen begynder 1. torsdag i august, hvor der er øveaftener for nye medlemmer indtil 1. torsdag i september, hvor turneringen så starter og frem til midt i april.